5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni kapısı

Wiki Article

Binamıza 40 adet ölçünlü ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat iletilmek isterim

Böylece imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın merdivenleri, âdem hayatını riske atmadan aksi durumlarda hızlı bir şekilde tahliyesini sağlamlamaya yaramaktadır.

Yangın merdiveninin basamakları kaygan olmamalı, yüksekliği 18 santimetreden bir tomar olmamalıdır. Merdivende bir âdem evladı ayakta durduğu hengâm yüksekliği en azca 210 cm olmalıdır ki başı yukarıya değmesin. Dış merdivenlerde ise kullanılan malzemenin yangına 60 dakika dayanabilmesi gerekmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoklukla 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Türkiye’bile bir ilki gerçekleştiren firmamız, yangına 240 zaman dayanabilen yangın bapları ile ilk tercihler arasındadır.

Binalarda mukannen standartlarda arazi alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yeryüzü yan üzerindeki birinci taşlıkn kullanıcı nüshası 25 kişiden az ve kullanılan kayranın en uzak noktasından merhametsizn çıkış kapısına olan uzaklık hiçbir yönlü kaçış mesafesini sağlıyor ise (Ek5/B), bu kata özen veren merdivenin zemin kattan bağımsız olması ve girişinin bağımsız düzenlenmesi şpeşı ile, bu berkn Yangın kapısı fiyat yüksekliğine bakılmaksızın bir çıkış yerinde akseptans edilir.

Devamlı artan kentleşme ile problemlerın olması da muhtemeldir. Bunun muhtevain bina ve iş yerlerinde mecburi kullanılan yangın merdivenleri kullanımı ile koskocaman avantaj katkısızlar.

En büyük felaketlerden olan yangın riskine karşı en önemli tedbirlerden olan yangın bapsı, yangın felaketinden kullanıcıları koruyan bir tedbirdir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının kesifı hummalıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu YANGIN KAPISI tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması mecburi olarak kabul edilmektedir.

İsteğe destelı teşhismlama bilgilerini reddederseniz sırf size hizmetleri sahip olmak midein mukteza teşhismlama bilgileri kullanılır. Sayfanın altındaki 'Tanılamamlama Bilgilerini Yökemiksiz' temassına tıklayarak Yangın kapısı firması seçiminizi bileğkonutirebilirsiniz.  Gizlilik Politikamızda Çerez Beyannamesini

Kullanım kolaylığı yürekin topuzlar adına dal tutacakları kullanılmalıdır. TSE tarafından belirlenen yangın merdiveni bapları nasıl olmalı konusundaki standartlar banko üretici firmalar ile yangın firmaları tarafından dikkate kızılınmalıdır.

Report this wiki page